VEPE


Tarjolla VEPE-kurssi kesän 2022 aikana. Kouluttajana kurssilla toimii Johanna Saarni. Johanna on kisannut kahden koiransa kanssa VEPE:n voittajaluokassa ja nykyinen kisakoira on FI VPVA.

Kurssi on suunnattu ensisijaisesti SOVE- ja ALO-tason koirille, koska käytettävissä on vain yksi vene. Kurssille voi kuitenkin ilmoittautua myös kokeneemmaan vepeilijän kanssa, kunhan tiedostaa, että treenejä joudutaan tekemään soveltaen. Koiran tulee olla perustottelevainen (luoksetulo, lähellä pysyminen) sekä osata uida, jotta kurssille voi osallistua.

Kurssi pidetään tiistaisin klo. 18:00 alkaen. Yhden kurssikerran kesto on noin 2-2,5h. Kurssi sisältää 10 kurssikertaa. Ensimmäinen kurssikerta on 24.5.2022. Kurssi pidetään Meri-Porissa, tarkempi paikka ilmoitetaan kurssille mahtuneille.. Kurssin hinta on 65€/jäsenet ja 75€/ei-jäsenet.

Kurssikerrat: 24.5., 31.5., 14.6., 21.6., 28.6., 5.7., 12.7., 2.8., 9.8. ja 16.8.

Kurssille otetaan 8 koirakkoa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Yksi paikoista on varattu henkilölle, joka säilyttää ja kuljettaa vepekurssin välineistön. Näin ollen ilmoittautumissa paikkoja on jäljellä 7kpl. Ilmoittautuminen alkaa 18.4.2022 klo. 18:00.

Osallistujat sitoutuvat auttamaan veneen täytössä, tyhjentämisessä, siirroissa, hukkumaan vähintään kerran kurssin aikana sekä soutamaan ja avustamaan muita treenaajia. Kouluttajalla on oikeus treenata oma koiransa treenin aikana. Osallistuja ei voi itse myydä paikkaansa pois. Lisäksi osallistujat sitoutuvat ensimmäisellä treenikerralla laittamaan veneen käyttökuntoon talven jäljiltä ja viimeisen treenikerran jälkeen laittamaan veneen talvisäilytyskuntoon (pesu, kuivaus, pohjalevyjen poisto).