Halli ja kenttä

Mikäli haluat varata kuukausikortin tai vuoron hallista, otathan yhteyttä halli@tvapori.fi.

Halli

TVA Pori ry:n omistuksessa on 1200 neliöinen (60 x 20 metriä) ympärivuotiseen koiraurheiluun tarkoitettu halli Porin Noormarkusta Rauhalammin teollisuusalueelta, osoitteessa Rauhalammintie 5, Noormarkku.

Hallissa on vuonna 2020 uusittu kumirouhetäytteinen tekonurmi sekä siirrettävä väliseinä erottamassa toko- ja agilitypuoli toisistaan. Halli on lämpöeristetty, mutta siellä ei ole erillistä lämmitystä.

Hallissa TVA Pori ry järjestää kursseja aktiivisesti talvikaudella, mutta myös kesäisin hallissa on kurssitoimintaa tarjolla. Lisäksi hallia vuokrataan seuroille, yhdistyksille, yksityisille ja yrityksille harrastuskäyttöön. Hallilta on varattavissa yksittäisiä vuoroja kunkin ajankohdan hinnaston mukaan.

Yksittäisten tuntien varaukset tulee tehdä vähintään 7 vuorokautta ennen haluttua tuntia.

Vuokrattaessa hallia, koskee tuntihinta vain toista puolta hallia. Ilmoitathan vuokratessasi kumman puolen haluat käyttöösi. Jos haluat vuokrata koko hallin, kysy lisää.

Sunnuntait on varattu kokeille, kisoille ja muille tapahtumille. Hallia on mahdollista vuokrata käyttöön tällöin koko päiväksi (klo 6.00-18.00). TVA Pori ry järjestää kaikki talvikauden tottelevaisuuskokeet hallissa.

Treenaamaan?

Hallille on mahdollisuus päästä kertaluontoisesti treenaamaan 5 euron hintaan!

Edellyttää, että mukana on hallin käyttöoikeuden omaava henkilö (esim. kuukausikortillinen tai kouluttajaj). Vastuun maksuista ja sääntöjen noudattamisesta ottaa hallin käyttöön oikeutettu henkilö. Maksu suoritetaan heti ja raha laitetaan hallin tokopuolelta, kontin seinästä löytyvään palautelaatikkoon.

Vuokraus

Hallia on mahdollista vuokrata voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Hallivaraukset osoitteeseen halli@tvapori.fi.

Sottasakko

Hallissa on käytössä aina sottasakko. Mikäli koirallesi sattuu vahinko, voit maksaa sakon TVA:n treenien aikaan käteisellä hallilla tai tilisiirrolla.

Käytössä on myös laskutus. Sotan sattuessa kurssilla, kouluttaja antaa paperilaskun.

Maksun tiedot:
Saaja: TVA Pori ry
Tili: FI27 5209 8420 0067 94
Summa: 20€
Viite: 1795
Eräpäivä: heti

Kenttä

Seuran nurmikenttä löytyy Luotsinmäeltä osoitteesta Jokisatamantie 111. Kentältä löytyy mm. PK-esteet.

Treenaamaan?

Kentän käyttö on ilmaista jäsenillemme. Kentälle päästäksesi tarvitsen porttiin koodin. Koodin saat kertomalla jäsennumerosi ja pyytämällä koodin jasensihteeri@tvapori.fi.

Vaikka kentällä olisi ohjattu vuoro, saa tien lähellä olevaa pientä kenttää käyttää jäsenet aina.

Vuokraus

TVA Pori ry vuokraa myös Luotsinmäen nurmikenttää. Kentän vuokraushinta on sama kuin hallin kesähinnasto.