Ajankohtaista

Kesäkurssit 2021 on julkaistu!

Jälleen kerran olemme koonneet erilaisia lyhytkursseja kesän iloksi. Kesäkurssit löytyvät järjestelmästä ja pääset tutustumaan niihin: https://tvapori.fi/ilmoittautuminen/

Kesäkurssit ovat extrakursseja eli kaikkien ilmoittautuminen alkaa samaan aikaan (myös ei-jäsenten)!  

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 31.5.2021 klo 18.00 ilmoittautumisjärjestelmään https://tvapori.fi/ilmoittautuminen/ 

Kesäkurssit sijoittuvat 7.6.-3.8. välille. Talkoilijoiden ilmottautuminen 27.5.2021, kouluttajien 26.5.2021. 

Kesäkursseille osallistuminen ei edellytä TVA Porin jäsenyyttä, eikä jäsenillä ole etuoikeutta ilmoittautua. Treeniajat ja -paikan löydät ilmoittautumisjärjestelmästä. Kouluttaja lähettää kaikille ilmoittautuneille infokirjeen sähköpostilla lähempänä treenien alkamisajankohtaa. 

HUOM! Jos olet TVA Pori ry:n jäsen, niin muista laittaa jäsennumerosi ilmoittautuessasi maksutietojen takia.

Lisätiedot: extrat.tva@gmail.com 

MUISTATHAN, ETTÄ ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA! Tarkista, että olet laittanut tiedot oikein ennen kuin ilmoittaudut. Peruutusehdot ja säännöt löydät TVA Pori ry:n kotisivuilta.

Kursseja on yhteensä 37 ja toivomme, että jokaiselle löytyy mieleinen kurssi tarjonnasta!

Hyvää alkavaa kesää!

Terveisin
TVA Pori ry:n hallitus

Ohjeistus hallin käyttöä koskien 6.3.-21.3.2021

TVA Pori ry:n hallitus on jälleen joutunut pohtimaan hallilla treenaamista Satakunnassa tiukentuneiden koronarajoitusten vuoksi.

Hallitus on päättänyt seuraavat säännöt Touhu-hallin käyttöä koskien ajalle 6.3.-21.3.2021. Tällä ajalla hallia voivat käyttää ainoastaan kuukausikorttilaiset sekä treeniaikaa vuokranneet. Kyseisellä aikavälillä 5€ treenikavereita ei sallita.

Koronaan liittyvä ohjeistus ajalle 6.3.-21.3.2021 TVA Pori ry:n Touhu-hallilla

  • Hallissa saa olla kerrallaan korkeintaan 6 henkilöä.
  • Suosittelemme, että omatoimitreenaaminen suoritetaan yksin tai                  perheenjäsenten kesken.
  • Käsien desinfiointi tulee tehdä hallille saavuttaessa sekä sieltä poistuttaessa. Hallilla ei ole käytössä juoksevaa vettä, joten jos haluat huolehtia käsihygieniasta muulla tavoin kuin käsidesillä, varaa siihen tarvittavat aineet mukaasi.
  • Käytä maskia hallilla.
  • 2 m turvavälejä tulee noudattaa.
  • Treenin päätyttyä hallin käyttäjä on velvollinen desinfioimaan pinnat, joihin hän on koskenut.
  • Pintojen desinfiointiaineet löytyvät kontista, jonka ovi ei ole lukossa. Huolehdi kontin ovi kunnolla kiinni lähtiessäsi.
  • Toko-puolella tulee käyttää omia treenivälineitä.
  • Kokoontuminen hallissa on kielletty.
  • Hallille ei saa tulla sairaana.

Ohjeistuksen noudattamatta jättäminen johtaa hallin sulkuun.

Hallituksen toiveena ja tavoitteena on pitää halli käytössä. Tämän vuoksi ohjeiden noudattaminen on erittäin tärkeää, jottei hallisulkua jouduta tekemään!

Tartuntautilain pykälä 58h vaatii kirjallisen suunnitelman toiminnassa käytettävistä tiloista, joka löytyy nyt hallilta ja on kaikkien luettavissa.

Hallitus tiedottaa jälleen koronaohjeita kun, ylemmät tahot tekevät päätöksiä.

Kiitos yhteistyöstä ja pysytään terveinä!

Vuoden 2021 toinen jakso! (Koronan salliessa)

Koronarajoitusten salliessa:

Vuoden 2021 toiseen jaksoon ilmoittautuminen alkaa maanantaina 29.3.2021 klo 18.00 osoitteessa tvapori.fi/ilmoittautuminen

Maanantaina ilmoittautuvat peruskursseille jäsenet. Samoin maanantaina extrakursseille voivat ilmoittautua sekä jäsenet että ei-jäsenet. Tiistaina 30.3.2021 alkaa peruskursseille ei-jäsenien ilmoittautuminen. Peruskursseille ilmoittautuvat ei-jäsenet sitoutuvat liittymään TVA Pori ry:n jäseneksi.

Mikäli jäsennumerosi on kadoksissa, olethan hyvissä ajoin yhteydessä jäsensihteeriimme yhteydenottolomakkeen kautta.

Extrakursseille osallistuminen ei edellytä TVA Porin jäsenyyttä eikä jäsenillä ole etuoikeutta ilmoittautua.

Järjestelmän ohjeet löydät sivulta tvapori.fi/ohjeet. Kurssitarjonnan löydät osoitteesta tvapori.fi/ilmoittautuminen.

Huomaathan käyttää hyödyksesi TVA Porin Usein kysytyt kysymykset -osiota, jossa on vastaukset ja ohjeet ilmoittautumiseen, yleisiin kurssikäytäntöihin ja muihin yleisiin asioihin jäsenyydestä hallin käyttöön. Tämän ohjesivun löydät osoitteesta tvapori.fi/ukk ja peruutusehdot https://tvapori.fi/ilmoittautuminen/ehdot/

Mikäli sinulla on kysyttävää etkä löydä vastaustasi Usein kysytyt kysymykset -sivulta, voit olla yhteydessä koulutusvastaavaan tai extravastaavaan yhteydenottolomakkeen kautta

Huomaathan myös, että TVA:lla on talkoilijoiden ennakkoilmoittautuminen. Talkoolaisten ilmoittautuminen tapahtuu myöskin järjestelmän kautta, mutta hieman muita aiemmin. Talkoolaisten ennakkoilmoittautuminen kursseille on sunnuntaina 28.3.2021 klo 18. Jos talkoolaisena haluat käyttää ennakkoilmoittautumisetusi tässä ilmoittautumisessa, ilmoita siitä viimeistään viikkoa ennen ilmoittautumista yhteydenottolomakkeella.

TVA Pori ry tarkkailee koronatilannetta jatkuvasti ja pidättää oikeuden muutoksiin.

Tervetuloa kursseille!

Vuoden 2021 ensimmäiseen jaksoon ilmoittautuminen

Vuoden 2021 ensimmäisen jakson kurssit järjestetään, mutta otathan huomioon koronarajoituksemme:

– Halliin saa tulla vain yksi henkilö per koira
– Sisälle halliin saa tulla vasta, kun edellisen kurssin osallistujat ovat poistuneet ja oma kouluttajasi antaa luvan tulla halliin
– Ettei eri kurssien väliset vuoronvaihdot ruuhkautuisi, niin poistuthan hallista hyvissä ajoin
– Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä varsinkin odotellessa vuoroa

Vuoden ensimmäiseen jaksoon ilmoittautuminen alkaa maanantaina 4.1.2021 klo 18.00 ja päättyy keskiviikkona 6.1.2021 klo 18.00 osoitteessa tvapori.fi/ilmoittautuminen 

Mikäli jäsennumerosi on kadoksissa, olethan hyvissä ajoin yhteydessä jäsensihteeriimme yhteydenottolomakkeen kautta. 

Peruskursseille ei-jäsenten ilmoittautuminen alkaa 5.1.2021 klo 18.00. Extrakursseille osallistuminen ei edellytä TVA Porin jäsenyyttä eikä jäsenillä ole etuoikeutta ilmoittautua.

Järjestelmän ohjeet löydät sivulta tvapori.fi/ohjeet. Kurssitarjonnan löydät osoitteesta tvapori.fi/ilmoittautuminen.

Huomaathan käyttää hyödyksesi TVA Porin Usein kysytyt kysymykset -osiota, jossa on vastaukset ja ohjeet sekä ilmoittautumiseen, yleisiin kurssi käytäntöihin, että muihin yleisiin asioihin jäsenyydestä hallin käyttöön. Tämän ohjesivun löydät osoitteesta tvapori.fi/ukk. ja peruutusehdot https://tvapori.fi/ilmoittautuminen/ehdot/

Mikäli sinulla on kysyttävää etkä löydä vastaustasi Usein kysytyt kysymykset -sivulta, voit olla yhteydessä koulutusvastaavaan tai extravastaavaan yhteydenottolomakkeen kautta. 

Kurssit keskeytyvät ja tokokoe peruuntuu koronavirus-tilanteen vuoksi

TVA PORI RY PERUU KAIKKI KURSSIT 30.11.2020 ALKAEN KORONAVIRUKSESTA JOHTUEN! LISÄKSI JOULUKUUN 13.12.2020 OLEVA TOKOKOE (SEURAMESTARUUS) PERUUNTUU PALVELUSKOIRALIITON OHJEEN MUKAISESTI.

TVA Pori ry noudattaa Satakunnan koronasuosituksia ja peruu toistaiseksi kurssinsa. Kouluttajat ottavat vielä yhteyttä kurssilaisiinsa. Tokokokeen osalta koetoimitsija kontaktoi lähiaikoina kokeeseen ilmoittautuneet.

Lisätietoa: https://www.satasairaala.fi/koronavirus-covid-19/epidemian-torjunta-ja-voimassa-olevat-alueelliset-suositukset?fbclid=IwAR17FiUNra4N5o-6VdSDWrCzvJdenUqzREoLPfz-60sHf8D4e6Z-QkRedHs

Hallin käyttö vuokralaisille ja omatoimitreenaajille sallitaan toistaiseksi. Hallissa tulee noudattaa THL:n ohjeistusta turvaväleistä. Hallin sisällä henkilömäärä saa olla korkeintaan 10 ihmistä, eikä tätä ohjeistusta saa ylittää.

Ensi vuoden kurssit tullaan järjestämään suunnitellusti tilanteen niin salliessa.

Pysytään terveenä💛

Vuoden 2021 ensimmäinen! Jakso 1/2021

Vuoden 2021 ensimmäiseen jaksoon ilmoittautuminen alkaa maanantaina 4.1.2021 klo 18.00 osoitteessa tvapori.fi/ilmoittautuminen

Maanantaina ilmoittautuvat peruskursseille jäsenet ja extrakursseille voivat ilmoittautua sekä jäsenet että ei-jäsenet. Tiistaina 5.1.2021 alkaa peruskursseille ei-jäsenien ilmoittautuminen. Peruskursseille ilmoittautuvat ei-jäsenet sitoutuvat liittymään jäseneksi.

Mikäli jäsennumerosi on kadoksissa, olethan hyvissä ajoin yhteydessä jäsensihteeriimme yhteydenottolomakkeen kautta.

Extrakursseille osallistuminen ei edellytä TVA Porin jäsenyyttä eikä jäsenillä ole etuoikeutta ilmoittautua.

Järjestelmän ohjeet löydät sivulta tvapori.fi/ohjeet. Kurssitarjonnan löydät osoitteesta tvapori.fi/ilmoittautuminen.

Huomaathan käyttää hyödyksesi TVA Porin Usein kysytyt kysymykset -osiota, jossa on vastaukset ja ohjeet ilmoittautumiseen, yleisiin kurssikäytäntöihin ja muihin yleisiin asioihin jäsenyydestä hallin käyttöön. Tämän ohjesivun löydät osoitteesta tvapori.fi/ukk ja peruutusehdot https://tvapori.fi/ilmoittautuminen/ehdot/

Mikäli sinulla on kysyttävää etkä löydä vastaustasi Usein kysytyt kysymykset -sivulta, voit olla yhteydessä koulutusvastaavaan tai extravastaavaan yhteydenottolomakkeen kautta

Huomaathan myös, että TVA:lla on talkoilijoiden ennakkoilmoittautuminen. Talkoolaisten ilmoittautuminen tapahtuu myöskin järjestelmän kautta, mutta hieman muita aiemmin. Talkoolaisten ennakkoilmoittautuminen kursseille on keskiviikkona 30.12.2020 klo 18. Jos talkoolaisena haluat käyttää ennakkoilmoittautumisetusi tässä ilmoittautumisessa, ilmoita siitä viimeistään viikkoa ennen ilmoittautumista yhteydenottolomakkeella.

Tervetuloa kursseille!

Agility joukkuepiirinmestaruus -kilpailu

Mikäli olet kiinnostunut edustamaan TVA Pori ry:tä vuoden 2020 agilityn joukkuepiirinmestaruuskisoissa, niin täytä tiedot alla olevaan lomakkeeseen. Mikäli hakijoita on enemmän kuin joukkueeseen/joukkueisiin mahtuu koirakoita, karsii TVA Pori ry:n hallitus kilpailumenestyksen perusteella koirakot joukkueeseen.

Edustaaksesi TVA Pori ry:tä sinun täytyy olla TVA:n jäsen ja sinulla täytyy olla TVA:n lisenssi tai lupa omalta yhdistykseltäsi edustaa toista yhdistystä. Ilmoita halukkuutesi 20.9.2020 mennessä.

Haemme myös ko. tapahtumaan talkoilijoita touhuhallillemme. Talkoista saat talkoopassiin merkinnän.

Tapahtuma tiedot löydät Facebookista:

Lomake kisailmoittautumiseen:

Lomake talkoilemaan:

Jakso 4/2020

Vuoden viimeiseen jaksoon ilmoittautuminen alkaa maanantaina 5.10. klo 18.00 osoitteessa tvapori.fi/ilmoittautuminen

Mikäli jäsennumerosi on kadoksissa, olethan hyvissä ajoin yhteydessä jäsensihteeriimme yhteydenottolomakkeen kautta mahdollisimman pian.

Extrakursseille osallistuminen ei edellytä TVA Porin jäsenyyttä eikä jäsenillä ole etuoikeutta ilmoittautua.

Järjestelmän ohjeet löydät sivulta tvapori.fi/ohjeet. Kurssitarjonnan löydät osoitteesta tvapori.fi/ilmoittautuminen.

Huomaathan käyttää hyödyksesi TVA Porin Usein kysytyt kysymykset -osiota, jossa on vastaukset ja ohjeet ilmoittautumiseen, yleisiin kurssikäytäntöihin ja muihin yleisiin asioihin jäsenyydestä hallin käyttöön. Tämän ohjesivun löydät osoitteesta tvapori.fi/ukk ja peruutusehdot https://tvapori.fi/ilmoittautuminen/ehdot/

Mikäli sinulla on kysyttävää etkä löydä vastaustasi Usein kysytyt kysymykset -sivulta, voit olla yhteydessä koulutusvastaavaan tai extravastaavaan yhteydenottolomakkeen kautta

Huomaathan myös, että TVA:lla on talkoilijoiden ennakkoilmoittautuminen. Talkoolaisten ilmoittautuminen tapahtuu myöskin järjestelmän kautta, mutta hieman muita aiemmin. Talkoolaisten ennakkoilmoittautuminen kursseille on torstaina 1.10. klo 18 (ja kestää pe 2.10. klo 17 asti). Jos talkoolaisena haluat käyttää ennakkoilmoittautumisetusi tässä ilmoittautumisessa, ilmoita siitä viimeistään viikkoa ennen ilmoittautumista yhteydenottolomakkeella.

Tervetuloa kursseille!