Ilmoittautumisen ohje

Kurssien ilmoittautumislomakkeet aukeavat varsinaisessa ilmoittautumisessa (ja talkoilijoiden ennakkoilmoittautumisessa) täytettäväksi 10 minuuttia ennen ilmoittautumisen alkamista (ei koske kouluttajien ilmoittautumista). Voit täyttää lomakkeet valmiiksi, mutta paina Lähetä-painiketta vasta, kun ilmoittautumisaika alkaa. (Lomaketta ei voi lähettää etukäteen)

  • Jäsenyyden vaativille kursseille tarvitset jäsennumeron ilmoittautumiseen. Varmista jäsennumero jäsensihteeriltä riittävän ajoissa (viimeistään 3 päivää ennen ilmoittautumista).
  • Huomaa, että vaikka listauksessa kurssilla näyttää olevan vielä tilaa, saattaa kurssi täyttyä lomakkeen täyttämisen aikana.
  • Lomakkeen lähettämisen ja jäsenyyden tarkastamisen jälkeen saat ilmoituksen, oletko mahtunut kurssille. Onnistuneesta ilmoittautumisesta tulee myös vahvistusviesti sähköpostiin.

Miten ilmoittaudun kurssille?

Miten löydän ja valitsen kurssin?

Ilmoittautumissivulla näet TVA Pori ry:n kurssikaavion. Sen avulla voit katsoa itsellesi sopivan kurssitason ja nähdä TVA:n kurssivalikoiman perusrakenteen.

Tämän jälkeen voit selata ilmoittautumissivulla kursseja ja etsiä itsellesi sopivan kurssin. Kurssien tiedoissa on linkit tarkempaan kurssikuvaukseen sekä tiedot kurssiajasta, -paikasta sekä kurssin kouluttajatiedot.

Mikäli olet jäsen, voit ilmoittautua mille kurssille vain. Muista etsiä jäsennumerosi valmiiksi ilmoittautumista varten. Jäsennumero EI ole sama kuin jäsenmaksun viitenumero. Varmista jäsennumero jäsensihteeriltä riittävän ajoissa (viimeistään 3 päivää ennen ilmoittautumista). Jos et ole vielä jäsen, voit varsinaisessa ilmoittautumisessa ilmoittautua vain niille kursseille, joille ei tarvita jäsenyyttä. Nämä kurssit ovat keltaisella pohjalla. Voit myös käyttää lajitteluvalintaa ”Näytä vain kurssit, joille ei vaadita jäsenyyttä”.

Monelleko kurssille?

Jäsenyyden vaativille peruskursseille (mustalla pohjalla) voi ilmoittaa yhden koiran vain yhdelle kurssille. Jos sinulla on useampi koira, voit jokaisen koiran kanssa ilmoittautua peruskurssille, eli peruskurssippaikat ovat koirakohtaisia. Ekstrakursseille (keltaisella pohjalla) ei ole rajoitusta, eli voit ilmoittaa koiran niin monelle kurssille kuin haluat.

Ilmoittautuminen kurssille

Valittuasi itsellesi ja koirallesi sopivan kurssin, siirry ilmoittautumispainikkeen* kautta täyttämään lomakkeelle sinun ja koirasi tiedot. Varmista tässä vaiheessa vielä lomakkeen yhteydessä olevat kurssitiedot, jotta olet varmasti ilmoittautumassa oikealle, sinulle sopivalle kurssille, sillä kurssilta toiselle siirtäminen väärin tehtyjen ilmoittautumisten vuoksi ei ole helppoa.

* Ilmoittautumisessa (ei koske kouluttajien ilmoa) kurssien ilmoittutumiskaavakkeet aukeavat täytettäviksi 10 minuuttia ennen ilmoittautumisen alkamista. Tällöin kurssien tietoihin ilmestyy linkkipainike ”Ilmoittaudu”. Mikäli linkkipainikkeet eivät näy, päivitä sivu. Älä lähetä lomaketta kuitenkaan etukäteen.

Onnistuiko ilmoittautuminen?

Saat heti lähetyksen jälkeen tiedon siitä, onnistuiko ilmoittautuminen. Mikäli ilmoittautuminen ei onnistunut, sinulle kerrotaan myös syy epäonnistumiseen (esimerkiksi jäsenyys ei ole voimassa tai kurssi on jo mennyt täyteen).

Onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistussähköpostin. Mikäli sähköposti ei tule perille, tarkista myös roskapostilaatikko ennen yhteydenottoa kurssivastaavaan.

Esimerkki näkymästä, kun ilmoittautumiskaavakkeet ovat avoinna täytettäväksi.
Esimerkki näkymästä, kun ilmoittautumiskaavakkeet eivät ole avoinna.