Kesän 2023 VEPE-kurssi

TVA Pori tarjoaa jäsenilleen VEPE-kurssin kesän 2023 aikana.

Kurssi on suunnattu ensisijaisesti SOVE- ja ALO-tason koirille, koska käytettävissä on valitettavasti vain yksi vene. Kurssille tulevan koiran tulee uida mieluusti, olla hallinnassa ja ottaa esineitä suuhunsa.

Kurssille otetaan 7 koirakkoa ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisäksi kurssilta on varattu yksi paikka veneen kuljetuksesta ja säilytyksestä vastaavalle henkilölle. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Yhdellä sähköpostilla voi ilmoittaa yhden koiran. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen johanna.lehto90@gmail.com. Ilmoittautuminen alkaa jäsenille 4.5.2023 klo. 18:00 ja mikäli paikkoja jää, ilmoittautuminen ei-jäsenille 7.5. alkaen.

Osallistujat sitoutuvat auttamaan veneen täytössä, tyhjentämisessä, siirroissa, toimimaan pelastettavan roolissa vähintään kerran kurssin aikana sekä soutamaan ja avustamaan muita treenaajia. Kouluttajalla on oikeus treenata oma koiransa treenin aikana. Osallistuja ei voi itse myydä paikkaansa pois. Lisäksi osallistujat sitoutuvat viimeisen treenikerran jälkeen laittamaan veneen talvisäilytyskuntoon (pesu, kuivaus, pohjalevyjen poisto).