Kevään 2024 valmennusryhmähaku on auki!

TVA Porin valmennusryhmät jatkuvat ns. vuoro puolivuosittain. Keväällä 2024 tarjolla ovat PK-tottiksen ja tokon valmennusryhmät.

Valmennusryhmät on tarkoitettu tavoitteellisille koirakoille, jotka haluavat menestyä lajissa. Ryhmiin ei ole ikärajaa eikä tasovaatimuksia. Ainoastaan ohjaajan motivaatio, tavoitteet sekä koiran potentiaali ratkaisevat. TVA Pori ry:n hallitus valitsee ryhmäläiset yhdessä kouluttajan kanssa.

Tokon valmennusryhmän kouluttajana toimii Johanna Saarni (sijaisena Pia Aalto) ja PK-tottiksen valmennusryhmän kouluttajana Minna Visuri. Huomioithan, että yksi ohjaaja voidaan valita vain yhden koiran kanssa valmennusryhmiin.

Valmennusryhmät harjoittelevat joka toinen viikko yhdessä ja joka toinen viikko on mahdollista treenata hallissa omatoimisesti ryhmän kesken. Huom. Tokon osalta aikataulu erilainen, alku valmennuksista pidetään peräkkäisinä viikkoina ja omatoimitreenit painottuvat helmi-maaliskuulle. Aikataulu tarkennetaan osallistujille lähempänä. Kevään 2024 valmennusryhmä treenaa 15.1.-19.5.2024 välisellä ajalla. Haku ryhmiin tapahtuu 15.11.-30.11.2023. Valinnoista ilmoitetaan joulukuun 2023 aikana. 

Lisätietoa valmennusryhmistä sekä hakulomakkeen löydät osoitteesta: https://forms.gle/pVsZtHLLGX4Y4RfN7


Mikäli aiheesta on kysyttävää, laita viestiä jasensihteeri@tvapori.fi. Toivottavasti saamme monia hakemuksia ja innokkaita treenaajia!