Toiminta normalisoituu

Kentän ja hallin käyttö normalisoituu 1.6.

Koronarajoitusten höllentyessä, myös TVA palailee kohti normaalia arkea. Kenttä palaa normaaliin käyttöön (kokoontumisrajoitus 50 hlö) 1.6.2020. Kentällä jäsenistö voi treenata veloituksetta. Kentän portti on lukossa ja lukon koodi on lähetetty jäsenille.

Hallin aukeaa treenikäyttöön 1.6. kurssien, vuokrausten ja omatoimitreenien osalta. Kurssilaisena saat ohjeet ryhmäsi kouluttajalta, mikäli ryhmäsi kokoontuu hallilla. Lisätietoja hallin vuokraamisesta ja kuukausikortteihin liittyvissä asioissa löydät osoitteesta https://tvapori.fi/halli/kausi-ja-kuukausikortit/. Hallin vuokraukseen ja kuukausikortteihin liittyvissä asioissa ole yhteydessä osoitteeseen tva.halli@gmail.com

Kesän lyhytkursseille ilmoittautuminen

Kesän lyhytkurssien varsinainen ilmoittautuminen on 25.5. klo 18.00 – 27.5. klo 17.00 osoitteessa tvapori.fi/ilmoittautuminen. Kesäkursseille ei ole erikseen jäsenten ja ei-jäsenten ilmoittautumista vaan kaikki ilmoittautuvat yhtä aikaa.

Puuttuvan jäsennumeron voit pyytää yhteydenottolomakkeella. Mikäli jäsennumerosi on kadoksissa, olethan hyvissä ajoin yhteydessä jäsensihteeriimme yhteydenottolomakkeen kautta. Jäsensihteeri ei välttämättä ole postin ääressä enää 10 minuuttia ennen ilmoittautumisen alkamista.

Järjestelmän ohjeet löydät sivulta tvapori.fi/ohjeet. Kurssitarjonnan löydät osoitteesta tvapori.fi/ilmoittautuminen.

Huomaathan käyttää hyödyksesi TVA Porin Usein kysytyt kysymykset -osiota, jossa on vastaukset ja ohjeet sekä ilmoittautumiseen, yleisiin kurssikäytäntöihin että muihin yleisiin asioihin jäsenyydestä hallin käyttöön. Tämän ohjesivun löydät osoitteesta tvapori.fi/ukk.

Jäsenmaksut

Muutamia jäsenmaksuja puuttuu vielä. Puuttuvista jäsenmaksuista on lähetetty kahdesti muistutus. Maksamattomat jäsenmaksut tarkastetaan seuraavan hallituksen kokouksen yhteydessä (toukokuun lopussa) ja jäsenyydet päätetään yhdistyksen sääntöjen mukaisesti. Mikäli epäilet jäsenmaksusi olevan maksamatta, otathan yhteyttä jäsensihteeriin sähköpostitse, niin selvitellään asia, että jäsenyys pysyy voimassa. Mikäli haluat sopia maksuaikataulusta, laitathan viestiä jäsensihteerille.

Hienoa treenikesää toivottaa  

TVA:n hallitus