Uudet kurssit ja ilmoittautuminen jaksolle 2/2020

Vuoden toinen jakso käynnistyy 16.3.2020 alkavilla viikolla.

TVA Pori on julkaissut uuden www-sivuston (tvapori.fi), jonka yhteydessä on uusi kurssi- ja ilmoittautumisjärjestelmä. Kaikki alkavan jakson kurssit ovat nähtävillä uudessa järjestelmässä osoitteessa tvapori.fi/ilmoittautuminen.

Ilmoittautuminen kursseille on maanantaina 9.3. klo 18. Tutustuthan etukäteen myös uuden järjestelmän ohjeisiin, sillä uusi järjestelmä ja sen käytännöt poikkeavat vanhasta totutusta. Ohjeet löydät sivulta tvapori.fi/ohjeet. (Linkin löydät myös ilmoittautumissivulta)

Huomaathan käyttää hyödyksesi TVA Porin uutta Usein kysytyt kysymykset -osiota, jossa on vastaukset ja ohjeet sekä ilmoittautumiseen, yleisiin kurssikäytäntöihin että muihin yleisiin asioihin jäsenyydestä hallin käyttöön. Tämän ohjesivun löydät osoitteesta tvapori.fi/ukk.

Ensimmäistä kertaa on myös TVA:lla mukana talkoilijoiden ennakkoilmoittautuminen. Kannattaa siis jatkossa osallistua TVA:n talkoisiin, jotta voit ilmoittautua ennakkoilmoittautumisessa ja sillä tavoin varmistaa kurssipaikkasi ennen varsinaista ilmoittautumista.

Kouluttajilla ja talkoolaisilla on mahdollisuus ilmoittautua etukäteen kursseille. Kouluttajien ilmoittautumisaika on keskiviikkona 4.3. klo 18 (to 5.3. klo 17 asti). Talkoolaisten ennakkoilmoittautuminen kursseille on torstaina 5.3. klo 18 (pe 6.3. klo 17 asti). Jos talkoolaisena haluat käyttää ennakkoilmoittautumisetusi tässä ilmoittautumisessa, ilmoita siitä viimeistään viikkoa ennen ilmoittautumista yhteydenottolomakkeella.

Peruskursseille ilmoittautumiseen tarvitset valmiiksi jäsennumerosi. Mikäli jäsennumerosi on kadoksissa, olethan hyvissä ajoin yhteydessä jäsensihteeriimme yhteydenottolomakkeen kautta.

Mikäli sinulla on kysyttävää etkä löydä vastaustasi Usein kysytyt kysymykset -sivulta, voit olla kurssivastaaviin yhteydessä yhteydenottolomakkeen kautta. Jos ilmoittautumisessasi on ongelmaa, näet ilmoittautumissivun yläosan infosta ilmoittautumista valvovan henkilön tiedot ja voit olla häneen yhteydessä.

Uusi järjestelmä on ensimmäistä kertaa käytössä ja pyydämme kärsivällisyyttä, käyttö on meille kaikille uutta ja pyrimme tekemään parhaamme uuden järjestelmän sisäänajossa. Palautteet uuden järjestelmän käytöstä ovat tervetulleita, jotta voimme tehdä siitä mahdollisimman hyvin TVA:n jäseniä palvelevan.

Kuulemme mielellämme palautteesi, oli se sitten risuja tai ruusuja. Voit jättää palautteesi uudesta sivustosta ja ilmoittautumisjärjestelmästä osoitteessa tvapori.fi/palaute.

Nähdään kursseilla!