Vuoden 2023 Kesäkurssit on julkaistu!

Vuoden 2023 kesäkursseille ilmoittautuminen alkaa maanantaina 29.5.2023 klo 18.00 ja päättyy keskiviikkona 31.5.2023 klo 18.00 osoitteessa tvapori.fi/ilmoittautuminen

Mikäli jäsennumerosi on kadoksissa, olethan hyvissä ajoin yhteydessä jäsensihteeriimme yhteydenottolomakkeen kautta.

Kesäkurssit ovat extrakursseja ja extrakursseille (keltaiset kurssit) osallistuminen ei edellytä TVA Porin jäsenyyttä eikä jäsenillä ole etuoikeutta ilmoittautua. Eli kesäkursseille ilmoittautuminen alkaa maanantaina 29.5.2023 klo 18.00 sekä jäsenille, että ei-jäsenille. Kesäkursseille ei ole kurssirajoituksia eli voit ilmoittautua niin monelle kurssille kuin haluat.

Talkoilijoiden ilmoittautuminen 25.5.2023 klo 18:00. Ilmoitathan mahdollisimman pian yhteydenottolomakkeella, jos haluat käyttää talkooetusi. Viimeistään viikkoa ennen talkoilijoiden ilmoittautumispäivää.

Järjestelmän ohjeet löydät sivulta tvapori.fi/ohjeet. Kurssitarjonnan löydät osoitteesta tvapori.fi/ilmoittautuminen.

Huomaathan käyttää hyödyksesi TVA Porin Usein kysytyt kysymykset -osiota, jossa on vastaukset ja ohjeet sekä ilmoittautumiseen, yleisiin kurssi käytäntöihin, että muihin yleisiin asioihin jäsenyydestä hallin käyttöön. Tämän ohjesivun löydät osoitteesta tvapori.fi/ukk ja peruutusehdot https://tvapori.fi/ilmoittautuminen/ehdot/.

Mikäli sinulla on kysyttävää etkä löydä vastaustasi Usein kysytyt kysymykset -sivulta, voit olla yhteydessä extravastaavaan yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse extrat@tvapori.fi.

Hauskoja kesäkursseja!