Vuoden koira

TVA Pori ry palkitsee perinteisesti joka vuosi menestyneet koirakot eri lajeista. Vuoden koira- sekä tulokaspalkinnot jaetaan seuraavissa lajeissa:

  • Toko
  • Rally-toko
  • Agility
  • Palveluskoiralajit

Osallistu kilpailuun! Alla säännöt ja osallistumisohjeet.

Vuoden koira -kilpailujen säännöt

Vuoden TOKO/Rally-toko/Agility/PK-koira sekä TOKO/Rally-Toko/Agility/PK-Tulokas –kilpailuun saavat osallistua koirakot, joiden ohjaaja on TVA Pori ry:n Suomessa asuva jäsen. Ohjaajan tulee olla ollut TVA Pori ry:n jäsen myös kilpailukauden aikana. Agilityssä koirakon tulee olla edustanut ja edustaa TVA Pori ry:tä. Koirakko ei voi osallistua sekä Vuoden koira -kilpailuun että Vuoden tulokas – kilpailuun. Osallistuminen on siis mahdollista vain toiseen kilpailuun.

Kilpailukausi on kalenterivuosi (1.1-31.12).

Vuoden TOKO/Rally-toko/AGILITY/PK-Tulokas valitaan muuten samoin säännöin kuin vuoden koira, mutta koiran, joka osallistuu Vuoden Tulokas –kilpailuun, tulee olla startannut ensimmäisen TOKO/Rally-toko/AGILITY/PK-starttinsa vuoden 2019 aikana.

Vuoden TOKO/Rally-toko/PK- tulokas sekä vuoden TOKO/Rally-toko/PK-koira kisaan osallistuvan koiran ohjaajan on postitettava kopio koiran kilpailukirjasta yhdistyksen hallituksen valitsemalle henkilölle viimeistään helmikuun 28. päivänä. Kopiossa tulee näkyä koiran tiedot sekä kaikki vuoden 2019 koestartit. Liitäthän tietoihin myös koiran kutsumanimen.

Vuoden AGILITY-tulokas sekä vuoden AGILITY-koira kisaan osallistuvat lähettävät 10 viimeisen kilpailun tulokset (sijoitus/tulos/luokka) viimeistään helmikuun 28. päivänä.

Voit osallistua Vuoden koira 2019 –kilpailuihin toimittamalla kopion kilpailukirjasta 28.2.2020 mennessä osoitteeseen:
tva.jasensihteeri@gmail.com tai postitse Johanna Lehto Äijöntie 6 as 228200 Pori